Utmärkt metoder som hjälper dig att sluta röka


Det är ingen hemlighet att röka är skadligt för din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Även om du tar den cigaretten kan fördröjning fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har i en dag.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Det här kan eventuellt vara knuff i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet fortsätter du med denna taktik tills den slutligen fungerar.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Sluta röka

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar mer hälsosam.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig att komma igång med dina ansträngningar att sluta.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

De flesta människor kommer inte att lyckas när de sparkar sina nikotinvanor. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, väljer du omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den dagligen. Detta kan bara hjälpa dig att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Du bör nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Det viktiga är att förbli bestämd och följ de planer du själv har. Genom att göra detta och dra fördel av de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.Source link