Utmärkt råd för att hjälpa dig att sluta röka idag!


Att sluta röka handlar vanligtvis om att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Ett antal strategier och rökningstopphjälpmedel finns som kan underlätta slutprocessen.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Personlig lista

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras.

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. De konstanta begären kan överväldiga dig. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Kom bara ihåg aldrig att koppla dessa produkter med rökning.

Försök inte göra det själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Sluta röka

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.Source link