Utmärkt råd för att hjälpa dig att sluta röka idag!


Många tycker att sluta röka bara tar viljestyrka. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, finns det sätt att göra det enklare. Det finns ett antal olika sätt att ta ifall du vill kasta bort dessa cigaretter för gott. Läs vidare.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Gör ett försök att minska din rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett vilken metod du använder, kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid en senare tidpunkt.

Sök support via online support communities och forum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer personer som försöker sluta med dig att förstå de kampar som följer med detta uppdrag.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kommer emellertid att kunna motstå dessa känslor lättare om du noggrant följer de råd som ges här.Source link