Utmärkt råd för att hjälpa dig att sluta röka idag!


Människor som börjar röka idag vet farorna med det, men de börjar ändå. Men det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. De flesta människor som försöker sluta brukar sluta misslyckas. Om du kämpar med att sluta röka, kommer följande artikel att vägleda dig för att göra rätt val under vägen.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Det kan också vara en bra stressavlastare. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Avsluta så många gånger som du behöver. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Som du kan se, om du verkligen försöker kan du sluta röka. Du måste hålla fast vid dina planer och vara fast besluten. Genom att göra detta och dra fördel av de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.Source link