Utmärkt råd för att hjälpa dig att sluta röka idag!


Människor har ofta ädla skäl att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Använd sedan allt du har lärt dig från ditt dagliga liv, för att sluta för resten av ditt liv.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du går igenom taktila erfarenheter och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Support Group

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla med kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Minska antalet cigaretter som du röker. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Undvik att röka när du först vaknar. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutat röka. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.Source link