Utmärkt råd och tips för att sluta röka


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte är i rätt sinne eller de ger sig upp.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga din bok ned tills du har brutit din rökvanor. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Kom ihåg att du kan ha ett liv utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge du är förbunden. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Genom att sätta några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link