Utmärkt råd och tips för att sluta röka


Du kommer inte att kunna sluta röka om du inte är motiverad. Fördelarna som kommer att uppstå när du slutar är enorma. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Till exempel sparkar vanan kommer att spara pengar, bevara ditt utseende och arbeta mot ett långt och hälsosamt liv med din familj. På grund av detta bör du lägga följande tips för att utnyttja dessa fördelar.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Försök inte gå kallt kalkon.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Älskade

Fråga dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare att kommer att göra att du vill ha en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är engagerad i att se det genom. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

Sluta röka

TIPS! Det tar engagemang för att få igenom processen att sluta, vilket betyder att du måste fatta beslutet att göra det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Kom alltid ihåg vad som motiverar dig och tänka på fördelarna. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.Source link