Utmärkt råd och tips för att sluta röka


Så många vet att de inte borde röka, men fortsätter att göra det trots denna kunskap. Att säga att du kommer att sluta är mycket lättare än att faktiskt sluta, så många människor som önskar att de kunde sluta sluta hålla fast vid denna otäcka vana. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Healthy Foods

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, nå för grönsaker och frukt. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka . Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Få hjälp från andra. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, hitta hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturell utflykt.

Älskade Ones

TIPS! Sluta röka dagligen. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa, utan också dina älskade. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Om du inte kan sluta just nu byta cigarett märken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Denna teknik kommer att få dig till ett tankesätt för att sluta röka.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

Tips! Vila är viktigt när du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Sluta röka

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Gör ett ärligt försök med hjälp av de råd du har läst här, och du kan bara sluta röka för gott.Source link