Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


För många människor, stress och tryck från omvärlden gör att rökning verkar vara ett absolut måste. det är svårt att finna skäl att sluta. Du behöver inte känna att du är instängd Använd istället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Träning är också en bra stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå på kallt kalkon.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt blir dina mentala förmågor mer akuta och du har mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

10 minuter

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och håll dig borta från cigaretter. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Se till att du äter bra. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Tips! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Utsätt rökslangen i tio minuter, upptag din tid klokt.

Älskade Ones

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Efter att ha läst den här artikeln borde du känna dig bättre om din förmåga att sluta röka. Om du känner till en annan person som försöker sluta röka, dela den här informationen med dem!

TIPS! Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.Source link