Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång tänkt.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som kommer att hjälpa dig med. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Tips! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Använd fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Undvik att gå på kallt kalkon.

Kalla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få tillsatser för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Eliminera de triggar du associerar med rökning cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din slutprocess måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Detta kommer att ge dig lite extra motivation, och det kan bara hindra dig från att grotta och röka igen.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Också andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom denna resa.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Sluta röka cigaretter så snart som möjligt! Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Du kommer också att bidra till att säkerställa din familjs säkerhet genom att minska den begagnade rök som finns i ditt hem. Detta gör det ännu viktigare att du slutar idag.

Börja träna regelbundet. När du slutat röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Regelbunden träning kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfinernas träningsprodukt är inte ersättare för nikotinhöjder, men de hjälper till att ta bort kanten av uttag.

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Kasta ut alla dina tändare och askkoppar. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Detta hjälper till att förhindra att du blir påminnad om att röka, utlösa ett begär.

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

Rökning kan ha tidigare försett dig med en form av stressavlastning. Om det är sant måste du hitta en lämplig ersättare så att du fortfarande kan koppla av när du känner dig stressad. Se om meditation eller yoga hjälper till att förbättra de stressiga känslorna, eftersom de är långt hälsosammare alternativ än att röka.

Ät mycket frukt, grönsaker, nötter och frön medan du slutar röka. Att uppmärksamma din kost och inklusive lågt kaloriinnehåll, hälsosam mat kommer att ge dig ett steg i ditt slut på en mängd olika sätt. Till exempel kommer din mun och händer alltid att vara upptagen, så du behöver inte repeterande rörelser av rökning. Att konsumera dessa livsmedel regelbundet kommer också att hjälpa till att hålla dig i att gå ner i vikt. Som en extra bonus kan alla extra vitaminer och mineraler hjälpa dig att avlägsna din kropp.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan men misslyckas utan de rätta verktygen. De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link