Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de borde sluta. Har du någonsin hört talas om att en rökare säger hur frisk och näringsrik cigaretten är? Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna att försöka sluta, bara ex-rökare gör. Följande råd här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Att skriva något ner kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Det finns en stor chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Tips! När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har hittat framgång med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Sluta röka

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det kan vara det extra trycket som hjälper till att hålla dig i behov av att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker som görs. Du måste göra vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Skapa denna personliga lista gör det här.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

TIPS! När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, än vad du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Idealiskt bör du ta bort dig från alla situationer som annars skulle uppmana dig att börja röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna minskar dina begär.

Tips! NEJ behöver vara en del av din mantra. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka din sluta röka betydligt.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. På detta sätt och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Det är viktigt att du slutar röka omedelbart. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Avsluta också hindra dem runt dig från inhaling secondhand smoke, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Håll dig fri från platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

Rökning används ofta som hjälp för att komma igenom stressiga situationer. Om så är fallet kommer det verkligen att hjälpa till att hitta några bra avkopplingstekniker att använda när du känner att stress börjar bygga upp.

Ät massor av grönsaker, frön, nötter och frukter när du slutar röka. Det finns olika anledningar till att äta dessa hälsosamma, kaloriföda livsmedel hjälper dig medan du försöker sluta. För en sak, med denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Den regelbundna konsumtionen av dessa särskilda livsmedel kan också minimera eventuell viktökning. Att få rätt vitaminer och näringsämnen hjälper dig att känna dig mycket bättre medan du går igenom uttag.

TIPS! När du är redo att sluta, skriv ner orsakerna till varför. När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.