Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Det finns få rökare som inte vet att de borde sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig åt hur bra deras cigarett är för dem? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person uppnår sin egen väg. Det är mycket viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bra för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder kommer att uppnå detta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Det här hjälper till att förhindra eventuell viktökning som du kan uppleva.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Sluta röka

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och de hjälper dig att påminna dig genom tuffa tider. Att ha ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

De flesta människor slutar inte röka första försöket. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du återkommer ska du snabbt ange ett nytt slutdatum. Fortsätt sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare brukar röka när de är stressade. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Bli inte ett nummer!

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kanske kan lyckas med en större triumf på vägen.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om så är fallet måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg att personer som slutar uppleva ibland.

Djupa andningstekniker

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär för en cigarett. Detta omdirigerar din uppmärksamhet och hjälper dig att fokusera på dina känslor och påminna dig själv om dina skäl att sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

TIPS! Gör lite träning. Övning är ett utmärkt sätt att hjälpa till att rensa ut dina lungor, bygga upp din kapacitet och öka blodflödet.

Många människor som slutar röka bär med sig av hårt godis eller tuggummi av dessa skäl. Andra tycker att elektroniska cigaretter är ganska användbara.

Tänk på vilka utmaningar du kommer att behöva möta när du slutar röka. De flesta människor som misslyckas med att sluta, kommer att göra det inom några månader efter att du avslutat första gången. Det kan vara väldigt frestande att få en snabb cigarett när du är stressad eller trött. Vet vad som kommer att utlösa din önskan om en cigarett så att du kan vara extra försiktig under dessa tider.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att söka efter någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

TIPS! Om du redan har försökt sluta och inte lyckats, känner du dig inte avskräckt. Även de personer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först.

Berätta för din familj och kollegor att du planerar att sluta röka. Ju fler människor som känner dig slutar röka, desto fler människor kommer att hålla dig ansvarig. Du kommer vara mindre benägna att vilja besvikna dina nära och kära eller misslyckas med att uppfylla sina förväntningar. Detta kan vara exakt den motivation att du håller dig borta från att röka cigaretter när du börjar få den uppmaningen att tända en cigarett.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Använd dessa idéer och anta hälsosamare vanor.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link