Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Många rökare tycker om att sluta men har inte tillräckligt med viljestyrka. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Sluta röka så fort du kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Avsluta är ett svårt beslut att göra. Det behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Naturligtvis kan det vara bra att få information om hur du kan sluta med att vara lättare än vad du kan göra. Ovanstående artikel kan hjälpa dig att ge upp cigaretter för gott.Source link