Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Att behöva tillfredsställa ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Om du är intresserad av att sluta med denna äckliga, skadliga och pinsamma vana, läs vidare. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hem luktigt bra och göra det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. Använd några av de tips du läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.Source link