Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Många rökare tycker att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och förlita sig på ren beslutsamhet att sluta. Medan dessa saker är en start i rätt riktning, kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Om du vill sluta röka en gång för alla finns det ett antal alternativ till dig.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Sluta röka

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Du bör nu ha en arsenal av tips som är redo för att hjälpa dig sluta röka. Även om det inte är realistiskt att förvänta dig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämt dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.Source link