Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Du måste vara ordentligt motiverad för att sluta röka. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Läs den här artikeln för att hitta tips som hjälper dig att börja ditt försök att sluta röka.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Stödgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Vila är viktig om du vill sluta röka på allvar. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Åtta timmars sömn varje natt låter dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över obehagliga begär.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladdad livsmedel. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Att äta en hälsosam diet kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar . Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Anpassa och anpassa listan gör det effektivare.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Om din läkare tycker att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

En viktig del av att ge upp cigaretter försöker inte göra det helt själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Du måste kämpa genom de utmanande stunderna när du försöker sluta röka. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med denna vana för gott.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.Source link