Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Som med många saker i livet, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Sluta röka gradvis. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Support Group

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Ta din resa en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Du kan inte oroa sig för framtiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Träning är också en bra stressavlastare. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Använd de råd som finns här och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link