Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


De flesta som röker vill verkligen sluta, men känner sig överväldigade av svårigheten och det är helt enkelt oförmögna. Det kraftfulla rådet i den här artikeln nedan kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Sluta röka gradvis. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det är en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Övning är en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig genom processen. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Om du inte tror att du kan sluta allt på en gång, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

TIPS! En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Få lite stöd från dina nära och kära.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

TIPS! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att du måste sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Det här hjälper dig att öka din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv du slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

Sätt upp ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe.

Det bästa rådet du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Försök bara sluta röka och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Denna motivation kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

De första dagarna av något sluta-rökning försök blir det svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat kollar din kropp av den mycket beroendeframkallande nikotinen, vilket leder till fysisk avstängning. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Trots att det fortfarande är svårt att uthärda, är psykologiska begär mycket mindre traumatiska jämfört med fysiska begär.

Tips! Du kanske har använt rökning när du känner dig stressad. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad.