Utmärkt strategier för att hjälpa dig att sluta röka


Massor av människor upptäcker att det är mycket svårt att sluta röka. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

Sluta röka

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla gör saker på egen väg. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

TIP! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Att sluta röka är inte alltid det enklaste att göra, och det finns inte en metod som fungerar för alla. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Du kan bli positivt överraskad om du provar dem.Source link