Utmärkt strategier för att hjälpa dig att sluta röka


Du måste vara motiverad för att sluta röka. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Att tänka på dessa fördelar kan hjälpa till att hålla dig igång om det blir svårt. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det kommer också att hjälpa dig att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Fortsätt läsa för att sluta röka.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Se till att du tar processen en dag då. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.Source link