Utmärkt strategier för att hjälpa dig att sluta röka


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla de rökfria dagarna kommer snart att ge upphov till en rökfri framtid.

10 minuter

Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Träning kommer att försvaga din stress.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

TIPS! Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättning terapi ett försök. När du använder dessa mediciner, ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Dock har dropp cigaretter helt visat sig fungera ganska bra.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Som du är medveten är att ge upp cigaretter är en väg som inte behöver vara svårt att resa. Med beslutsamhet, engagemang och disciplin kan du framgångsrikt sluta röka. Du kan bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link