Utmärkt strategier för att hjälpa dig att sluta röka


Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som finns i cigaretter. Detta slutar röka en mycket svår sak att göra. Se till att du har bra information om hur du går vidare för att få en bra chans att uppnå ditt mål.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Att stoppa är svårt för många, både emotionellt och fysiskt. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Med lite hårt arbete och bra information kan du lyckas med att sparka rökningens vana.Source link