Utmärkt strategier som hjälper dig att sluta röka


Som vetenskap visar, är nikotin väldigt beroendeframkallande. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Utrusta dig med bra tips och råd om hur du verkligen slutar röka, så att du kan ge dig en bra chans att uppnå detta mål.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Olika sätt att arbeta för olika människor. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Tips! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Du kan och bör anpassa den här listan till ditt liv och dina vanor.

Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Tips! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Nikotin är beroendeframkallande; det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Gör det enklare för dig själv genom att följa de råd som finns i den här artikeln. Med de insikter som ges här och tillämpar dem på ett konsekvent sätt kan du belöna dig med ett rökfritt liv.Source link