Utmärkt strategier som hjälper dig att sluta röka


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många olika tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverk med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Sluta röka så fort du kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance.

10 minuter

Tips! Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du inte kan sluta med kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Tips! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

TIPS! Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att ha avslutats. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att kämpa mot dina tobaks- och nikotinbehov.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Även andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom den här resan.

Coping Mechanisms

TIP! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du slutar röka. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link