Utmärkt strategier som hjälper dig att sluta röka


Många rökare önskar att de kunde sluta. Det är väldigt lätt att hämta vanan, men det kan vara en riktig utmaning att bli av med den. För att lära dig mer om hur du slutar röka, fortsätt läsa!

Sluta röka

Tips! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Detta uppnås när du skapar din egen lista.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

TIPS! Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Medan du slutar röka, tillåta dig en belöning när du når vissa milstolpar. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

TIPS! Belöna dig själv för att gå igenom milstolpar på din resa. Ta dig till exempel en film efter en vecka att vara rökfri.

Din framgång är beroende av att du behåller din motivation. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Du kan också köpa dig en del smycken för att bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker själv. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Om du gör detta och använder alla de råd du lärde dig från den här artikeln bör du sparka vanan att röka för gott innan du vet det.Source link