Utmärkt strategier som hjälper dig att sluta röka


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Applicera sedan allt du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plus och minusar om att stoppa. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

Sluta röka

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanent.

Det bästa stället att börja när man slutar röka är att bara sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Men vissa studier visar att det är lättast att sluta med att sluta kall kalkon.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten som hjälper dig.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina kvarvarande dagar och år, med vetskap om att rökning inte längre är något du behöver göra. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!Source link