Utmärkt strategier som hjälper dig att sluta röka


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Följande artikel kommer att beskriva flera andra strategier som du kan tycka är användbara när du reser mot tobaksavbrott.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Tips! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. För att skära tillbaka, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Dock har dropp cigaretter helt visat sig fungera ganska bra.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Tänk på effekterna på din familj som kan orsakas av din dåliga rökning vana och använda den som motivation för att hjälpa dig att sluta. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Du vill inte vara en statistik.

Tips! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Om du ska sluta röka, kom ihåg den veckan kommer man oundvikligen att vara den tuffaste. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

Försök träna när det är möjligt. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet börjar omedelbart förbättra. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. Även om du fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

Sluta röka

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Se om din rökningstussläkare kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor att sluta röka. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för dig när du bestämmer dig för att sluta röka, från tuggummi till fläckar till doktorsbestämd medicin för att hjälpa till med uttag. Du bör rådfråga din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.Source link