Utmärkt strategier som hjälper dig att sluta röka


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Lyckligtvis är det möjligt att övervinna denna känsla; Informationen i den här artikeln bör sätta dig på vägen för att sluta.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta kan vara en lång process. Tänk inte på framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på gång varannan dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Craving Strikes

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka och att äta frukt och grönsaker istället för godis är en sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Gör inte allt här själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Efter att du läst den här hjälpsamma artikeln borde du nu känna dig extremt optimistisk om att sluta röka en gång för alla. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.Source link