Utmärkta strategier för att hjälpa dig att sluta röka


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, gör det inte lättare att sluta. Även om du är stark och extremt dedikerad, behöver du fortfarande lite hjälp för att komma på spår. Tips och tips i följande artikel kan räcka för att ge dig den extra enheten du behöver sluta röka framgångsrikt och permanent.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Få hjälp av andra. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. I stället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Förbinda sig att stanna, period. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Det är vanligt att de som röker är vana vid att lindra stress genom att puffa på en cigarett. Ha några bra alternativ redo så att du kan undvika uppmaningen att lysa upp. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link