Vad du behöver göra för att sluta röka


Folk kommer att klaga på hur tufft det är att sluta, men de flesta kände inte rätt sätt att göra det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har desto bättre är processen. Läs vidare för att lära dig några av de strategier som kan sluta vara svåra.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

Tips! Försök att sluta röka med hjälp av den metod som är lättast för dina behov. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Cigarettbegravningar

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Tips! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du är överväldigad av trängsel att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en process.

Avsluta så många gånger som du behöver. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer du att sluta bra och aldrig tända en annan cigarett igen.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Dricka ditt kaffe när du pendlar eller i en kafé och håller dig borta från barer för ett tag kan hålla dina begär kvar.

Sluta röka

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag . När du litar på dem runt omkring dig med information som detta kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Från att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket som möjligt om de bästa sätten att sluta röka. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.Source link