Vad du behöver göra för att sluta röka


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Det finns många tips om att sluta här.

När du känner en cigaretts önskan ställer du in en viss tid så att du får vänta dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Nikotiners ersättningsterapi

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Gör inte det själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp kommer att ge dig extra incitament att förlora vanan.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har lite tid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

TIPS! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Det kan hända att du slutar röka flera gånger innan du slutar för gott. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Vid någon tidpunkt kommer du vara så skicklig att sluta att det blir permanent.

Att vilja sluta är hälften av slaget. Vad du just läst hjälper dig att bli av med cigaretter för alltid. Använd råd i denna artikel och bli av med rökningens vana.Source link