Vad du behöver göra för att sluta röka


Många tycker att att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns inget sätt som fungerar för alla. Det kan hända att du måste spendera ett försök innan du hittar en teknik som fungerar för dig. Du kanske tycker att det är lättare än du trodde när du följer följande taktik och tips nedan.

Om du skriver problemet skriftligt kan du ändra hela ditt perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person gör saker sina mål annorlunda. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, fortsätt att fördröja dig tills det uppmanar dig har gått.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningarna till att du ville sluta röka ursprungligen.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

För att undvika att uppleva krävningar i samband med nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spabesök när dina önskningar är i topp. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en kompis, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som kommer att fungera för alla rökare. Men du bör inte ge upp och tro att du aldrig kan sluta. Använd de råd du läser här i kombination med din egen forskning för att utarbeta en solid avslutande plan. Prova dem och du kan bli glatt överraskad.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.Source link