Vad du behöver göra för att sluta röka


Att behöva uppfylla ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Du måste sluta allt du gör för att gå utomhus för att få en rök, och om du någonsin är utan dina cigaretter känner du dig förlorad. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så ge dem ett försök.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Älskade OnesSource link