Vad du behöver göra för att sluta röka


Så många rökare vill stoppa sin beroende av cigaretter. Rökning är inte bra för rökarens hälsa, det gör bara ont i kroppen mycket länge. Så kolla igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan bara vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan ge dig motivation genom att komma ihåg skälen till varför du ville sluta börja med.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för för farliga andrahandsrök. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

Om du är en inomhusrökare, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation. Det kan innebära att motiverande budskap läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Du kan bli överväldigad av begär. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa att inte bli ett nummer!

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kanske finner att du erövrar en nästan identisk situation med vägen.

Sök support via online support communities och forum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.Source link