Vad du borde göra för att ge upp rökning


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta sedan det du har lärt dig här för att sluta röka och eliminera det från din livsstil.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan bara vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rätt håll med din slutplan.

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, irritabel och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta som du kanske inte vet existerade.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Du bör inte försöka axla hela bördan av rökavbrott. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

TIPS! Försök uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

De flesta kommer inte att lyckas sluta i första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du återkommer, försök bara att ange ett nytt slutdatum. Fortsätt sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte bli påmind om lusten att röka varje gång du går igenom din dörr.

Hitta support via onlinebaserade forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns hundratals användbara webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra dina strategier med andra.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Den vanligaste orsaken till återfall är misslyckandet att helt och hållet åta sig beslutet att sluta röka.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare används för att belysa när de är stressade. Håll en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år av rökning, vilket utesluter allt ditt hårda arbete. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du gör mycket skada.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

TIPS! Tala med din läkare om du ' var seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan upptäcka att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i ett framtida försök.

Träning utgivare endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotin cravings. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Många som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tandkött med dem. Elektroniska cigaretter är ett annat populärt val för den verkliga affären.

TIPS! Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för dem i ditt hushåll.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När vill du röka?

Du kan njuta av en vanlig träningstid. När din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning, din kropp kommer att belöna dig med mer energi. När din kropp förbättras är du mindre benägen att bli frestad att röka.

Planera att ge dig några fördelar när du slutar röka. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Den här påtagliga fördelen med att inte röka kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Tips! Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Stopp är det bästa sättet att börja din resa.

Sluta röka

Berätta för dig alla om att du vill sluta röka. Om många människor är medvetna om att du försöker sluta röka, hjälper de dig också att hålla dig till den. Du kommer inte vilja svika de människor som tror att du slutar. Denna önskan att lyckas kan inspirera dig att vilja undvika att röka även när tiderna är svåra.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva längre hälsosammare liv. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.

Tips! När du slutar röka, städa ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Detta material kommer att ge dig bra information om. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link