Vad du borde göra för att ge upp rökning


Att vara rökare kan ge dig obehagliga krav på ditt liv. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Den här artikeln innehåller många användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

Deep Trance

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer . Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du är bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett , kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, upprepa det här steget så ofta som behövs.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. är avgörande att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en riktig utmaning, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, uttagssymptom och till och med irritabilitet.

Du kanske vill prova nikotinbyten. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla dina planer på att du ska kunna sluta röka. Du kan också försöka sluta röka. sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra det utan att dom är dömande.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre din livet kommer att vara när du slutar. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Sätt in listan där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstider.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

TIPS! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Ta bort alla askor och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att hjälpa dig av dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Träning genererar en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutade uppleva ibland.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det finns många rökavbrott. Be en rekommendation som hjälper dig att sluta röka en gång för alla.

Tips! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

När du försöker bryta rökningens vana koncentrerar du dig på att äta frukt, frön, frukt och grönsaker. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta röka på många sätt. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också minimera viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Djup andning kan vara till hjälp om du kämpar för uppmaningen att lysa upp. Detta kommer att ge dig en minut att fokusera och kom ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till att ge syre till dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djup andning kan snabbt och när som helst.

TIPS! Rengör ditt hus, din bil och garderoben noggrant för att bli av med lukten av rök. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.

Målet med denna artikel är att ge dig bra information om Array, men det finns så mycket mer. Fortsätt undersöka för att hitta ytterligare informationskällor. Ju mer du vet om, ju bättre du kommer att utföra i branschen.Source link