Vad du borde göra för att ge upp rökning


Även med de många negativa effekterna av rökning, kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om det här beskriver dig, har den här artikeln råd om hur man slutar röka för gott. Använd de som du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig sluta röka.

Kallt Turkiet

Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Se till att du tar processen en dag då. Avsluta är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en rökfri framtid.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du sätta långsiktiga mål.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Det kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du behöver inte låta ditt liv dikteras av cigaretter. Ge dig själv chansen att sluta röka och få detta smutsiga och dödliga hot ut ur ditt liv. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer stor nytta av ditt slut.

TIPS! Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.Source link