Vad du borde göra för att ge upp rökning


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men ex-rökare gör. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för tips som hjälper dig att sluta.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Det krävs åtagande att genomgå processen, vilket innebär att du måste fatta beslut. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna metod kan verka hård. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå och göra något annat.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett, känner till risken att de sätter på sin hälsa. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. Den här artikeln innehåller dock gemensamma tips och förslag från tidigare rökare. Dessa tips kommer från människor som förstår vad du går igenom eftersom de har kämpat med att sluta med. Applicera sina erfarenheter i ditt liv och befria dig från att röka.Source link