Vad du borde göra för att röka


Att sluta röka är vanligtvis mer än att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns många verktyg och tekniker för att sluta röka framgångsrikt.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Coping Mechanisms

Ovanstående råd bör ge dig en bättre bild av de alternativ som är tillgängliga för dig. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig eftersom du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link