Vad du borde göra för att röka


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har på att sluta, desto enklare är det. Tipsen i den här artikeln hjälper alla som verkligen vill sluta röka.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

övningsrutin

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp till en ansträngande aktivitet. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. De konstanta begären kan överväldiga dig. Överväg nikotinersättningsterapi. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.Source link