Vad du borde göra för att röka


Rökning har visat sig vara en farlig vana, men människor över hela världen tycker fortfarande att det är en svår vana att lämna sig. Om detta gäller dig kan informationen som presenteras här vara till nytta. Sätt dem på jobbet för att hjälpa dig att sparka vanan.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Ta bara varje dag som det kommer. Vägen till stopp är bara en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp till en ansträngande aktivitet. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Älskade Ones

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du behöver inte låta ditt liv dikteras av cigaretter. Ge dig själv gåvan att sluta röka. Du kommer att skörda fördelarna med detta beslut varje dag med bättre hälsa, vitalitet och mycket mer förändring i fickan!Source link