Vad du borde göra för att röka


Din familj har bett om att du slutar röka. Din läkare berättar förmodligen att du hjälper dig att sluta vid varje möte. Ditt försäkringsbolag erbjuder även dig rabatt för att sluta. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig att hitta en formel som är hanterbar och dina behov. Skapa denna personliga lista gör det här.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret inte har gått, fortsätt att upprepa detta som du behöver.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att i början av processen , och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är svårt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.