Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och inflytande som kan göra dig vill fortsätta röka. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa tryck och slutligen sparka röken vana.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att sluta röka är en process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! Innan du börjar din plan att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Eliminera saker, lukt eller beteenden som utlöser minnen av rökning. Rid ditt hem av askkoppar och tändare. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. När du inte längre kan lukta rök eller se rökutrustning i ditt hem, kommer ditt hem inte påminna dig om cigaretter och sluta utlösa dina nikotin- och tobaksbehov.

Äta frukter

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, frön och nötter. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper till att sluta röka av flera skäl. Till exempel kan du äta frukt och grönsaker med att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. När du äter dessa livsmedel regelbundet kommer du att minska dina chanser att gå ner i vikt. Dessutom bidrar vitaminerna och näringsämnena till att du känner dig så bra som möjligt under uttag.

Utveckla en lättillgänglig lista över dina bästa motivationer för att sluta. När du känner din beslutsamhet falter, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Detta är ett enkelt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare än att röka.

TIPS! Prata med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

När du fattar beslutet att sluta röka, få hjälp av din familj och dina vänner. Informera dina nära och kära att du försöker sluta röka. Viljan ger uppmuntran och stöd som kan göra en ganska stor skillnad för dig. Det kan också hjälpa till att ha en supportgrupp när man försöker sluta.

Djupa andningsövningar

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kämpar för att lysa upp. Du kan använda denna djupa andningstid för att påminna dig själv om orsakerna till att du försöker sluta. Det kommer att föra syre i kroppen, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djupa andningsövningar är så lätta att göra och du kan göra dem var som helst på nästan vilken tid som helst.

TIPS! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Följ en förnuftig diet. Sluta inte röka och börja en diet under samma vecka. Men äta balanserade måltider så mycket som möjligt. Vissa studier tyder på att producera och mager mejeriprodukter kan smaka dåligt om du är rökare. Att äta dessa typer av mat kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Om du lägger till detta råd för att arbeta i ditt liv, kommer rökning snart att vara ett minne.Source link