Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Potentialen för misslyckande och brist på viljestyrka är mycket vanliga skäl att människor ger upp tanken att sluta röka. Denna artikel innehåller en mängd tips som kommer att ge dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tiden innan du lyser upp. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Det behöver inte vara en omöjlig uppgift. Du måste ringa på din viljestyrka, vara tålamod och ge det tid. Rätt information och stöd kan göra det mycket lättare att sluta. Inkorporera de råd du hittat ovan i ditt liv, och du kommer äntligen att kunna kasta denna otäcka vana.Source link