Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar att vara mindre utmaning.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas . Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Se till att du tar processen en dag då. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Överväg nikotinersättningsterapi. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Belöna var och en av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med försöker byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Det kan verka ganska svårt. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en viss motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. De tips och råd du har läst här kan hjälpa dig att skapa din egen plan och slutligen sparka den vana.Source link