Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Behovet av en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga sociala situationer. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Nedanstående artikel innehåller många metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegier eller gemenskapskollegiet.

Sluta röka

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Att arbeta med andra människor som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du snapar ut ur den djupa transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket ger dem lättare.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte är fallet, upprepa det första steget igen.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Sluta röka

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd , inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Det är inte enkelt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Om du inte kan sluta kall kalkon använder du nikotintum eller hudfläckar.

Tips! 19659005] Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Nikotinutbyte

Nikotinbytesprodukter är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustration eller irritation. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotin-ersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Försök att inte tänka på att du aldrig har en annan cigarett.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän, så du tänker inte på att röka.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara sluta röka. Att stoppa är det bästa sättet att starta din nya väg. Sluta bara – och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Det första steget att sluta med är att du måste sluta. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Börja använda dessa tips och du kan slutligen vara fri från behovet av cigaretter.

Tips! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till sluta-rökning resurser som du inte gör.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link