Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Det finns miljoner människor där ute som skulle älska att sluta röka. Rökning är inte bra för någon, det gör bara ont i kroppen mycket länge. Så läs igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att sluta röka för gott.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar ge dig i alla fall kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Var lätt när du slutade röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Sluta röka gradvis. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid tiden. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som passar bäst för dig. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Motion är också ett utmärkt sätt att lindra stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Supportgrupper finns på rekreationscentra, gemenskapskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låt dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en riktig utmaning, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

TIPS! Låt din familj och vänner vara hemma om att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Du kanske vill prova nikotiners ersättningsterapi. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytesprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

För att undvika sprickbildning vid krävningar och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på ett vanligt schema. När du har lite ledig tid, distrahera dig med vänner, till exempel bra böcker eller läsa en bok.

Tänk på att byta märken när du börjar tänka att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som får dig att tänka dig att sluta röka.

Dag för dag är den enda sätt att gå om att sluta röka. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera riskerna som rökning ger.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.Source link