Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en vana.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Supportgrupper

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man ska sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker . Om du fortsätter och röker, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du kommer ut ur trance kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! Om du vill sluta röka måste du göra en lista över hur du kommer att gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Övning är en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte är en väldigt aktiv person, börja långsamt genom att promenera varannan dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Nikotinutbyte

TIP! Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinutbyten. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, humör och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Användning av nikotiners ersättningsterapi hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Tips! När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter att den första veckan har gått. Efter en månad kan du unna dig något dyrare eller elegant. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Nikotin är beroendeframkallande; det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Att säga nej till cigaretter är ofta en riktig utmaning, i fysisk och känslomässig bemärkelse. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslaget i följande artikel. Genom att använda denna användbara råd kan du nå ditt mål att sluta röka.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Gå ut och implementera denna information.Source link