Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare echo känslan. Även din försäkringsleverantör är villig att ge dig rabatter om du slutar. Så varför rökning du fortfarande? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vana.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna som du går igenom.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. För att få de bästa resultaten är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Ibland kan längtan efter nikotin vara mer än du kan hantera. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Försök aldrig att sluta röka själv. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor för stöd. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Prova att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Nu har du bra information som hjälper dig att sparka vanan och bli frisk. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Du kommer att spara mycket pengar och kunna spendera mer tid med dina vänner och familj, så börja idag.Source link