Vänlig rådgivning att sluta röka för din hälsa


Med en positiv uppfattning och de råd du får i denna artikel kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Följ dessa strategier och sluta bli enkel .

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Skapa en lista och specificera alla metoder du slutade. Alla har sina mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig att hitta en formel som är hanterbar och dina behov. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte är fallet, fortsätt försök med den här metoden.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och prövningar att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotintum eller hudfläckar.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! När uppmaningen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Tala med läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har.

Sluta röka

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du tänker på att sluta röka. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här kan hjälpa dig på väg att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och hjälper dig att du måste sluta. Ett bra stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det här hjälper dig att öka din sluta rökning avsevärt.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan hjälpa dig att jämföra frustrationer och framgångar med andra.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

Istället för att betraktas som ett offer, tänk på att vilja sluta. Håll i tankar om alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig på rätt spår och hjälp med motivation.

Rökning kan vara den sak du med en form av stressavlastning. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

TIPS! Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig.

Planera belöningar över tiden när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Detta kan hjälpa dig att fortsätta leva friskt.

Många som slutade röka utan att släcka metoder gör det genom att ändra sin attityd. Om du ser sluta röka som något du förbättrar dagligen, kommer du att ha en bättre inställning för att slå den.

Många människor vill sluta röka, men ändå försöker så få av dem faktiskt. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.

TIPS! Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Denna artikel har gett mycket information om. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link